Over ons

Hella van der Linden-Larsen en Peter de Raaf hebben hun krachten gebundeld en ervaren zelf ook ‘de kracht van verbinding’. Zij bieden onder ‘Omgaan met Gedoe’ gezamenlijk hun diensten aan.

Hella van der Linden-Larsen    (FRÁ LARSEN)
Hella studeerde in 1982 af in Nederlands Recht en Economie aan de RU te Leiden. Na haar studie  vervulde zij  verschillende beleids-en managementfuncties bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat (nu I&M). Hella is gefascineerd door wat mensen drijft en bindt. Zij heeft naast haar opleiding tot coach (SvC) en mediator (CVC), diverse trainingen gevolgd op gebied van systemisch werk, systeemdenken, organisatieontwikkeling en verandermanagement, is gecertificeerd in het werken met Management Drives en is NMI-register Mediator.  Als organisatieadviseur, heeft zij ruime ervaring  in het ontwerpen en begeleiden van veranderprocessen binnen organisaties. Vanuit haar passie voor coaching en voor IJslandse paarden ontwikkelde  zij "Equilibre" als krachtig coach-instrument.

 

 

 


Peter de Raaf    (Challenge of Change)
Peter studeerde natuurkunde en pedagogiek. Daarnaast volgde hij vele trainingen op het gebied van organisatieontwikkeling, gedragswetenschappen, antropologie en verandermanagement. Hij is gespecialiseerd in het bereiken van multi culturele samenwerkingsverbanden en allianties. Ontwikkelde een gesprekstechniek om bij verstoord menselijk gedrag in verbinding te blijven. Peter is executive teamcoach en gecertificeerd coach “Management drives”. Na 22 jaar vliegtuigbouw bij Fokker vervulde hij verschillende functies bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Peter is tevens gastdocent ‘Culture change’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
.

 

 

 

 

FRÁ LARSEN
Tel.: 06-30102226

Challenge of Change             
Tel.: 06-53696112

                                                                         

Copyright 2014 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign