Training omgaan met gedoe

Doelgroep: managers, bestuurders & (beleids)medewerkers die effectiever willen opereren bij belangentegenstellingen of gedoe.

Doel van de training
Effectiever optreden bij belangentegenstellingen en in onderhandelingssituaties.
We gaan op zoek naar uw authenticiteit. U ervaart wat u drijft en stuurt, hoe ú reageert in verschillende situaties en welke reactie dat kan losmaken.  

Wat leert u?
Tijdens deze tweedaagse training leert u uw inlevingsvermogen en sensitiviteit voor wat speelt en wat nodig is authentiek in te zetten. U leert hoe u uw eigen en andermans, emoties en behoeften kunt herkennen, erkennen en inzetten bij het ontwerpen en vaststellen van beleid. U leert sturing te geven aan onderhandelingsprocessen. U leert de basisstructuur van het mediation proces en bijbehorende vaardigheden. U krijgt praktische handvatten om effectief het gesprek aan te gaan.  

Werkwijze
Afwisselend en actief. De basis is ervarend leren, gelardeerd met korte theoretische onderbouwing. Er wordt veel geoefend in verschillende werkvormen waaronder rollenspellen  en daarbij wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van actuele praktijksituaties. Van deelnemers wordt verwacht dat zij een actieve inbreng leveren en eigen praktijk cases meenemen.

Informatie en aanmeldenCopyright 2021 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign