Collegiale Intervisie

Als ondernemer of manager ben je vaak erg op jezelf aangewezen, vooral als het even niet lekker loopt of er problemen zijn. Praten met collega’s daarover ligt niet altijd voor de hand, het zouden de concurrenten kunnen zijn. Het kan je enorm helpen als je vraagstukken in een veilige omgeving kunt delen. Intervisie helpt! 

Intervisie is een zeer krachtige methode om te leren op dieper niveau. Het gaat niet (alleen) om te bereiken van een oplossing voor een concrete vraag of probleem, maar vooral om het vergroten van inzicht in het effect van jou gedrag, het vergroten van je probleemoplossend vermogen en zicht te krijgen op effectiever gedrag. Kenmerk van intervisie is veiligheid en vertrouwelijkheid!

Bij intervisie staat altijd een praktijkvraag centraal. Hoe ga jij om met een probleem  en hoe kijken anderen daar tegenaan? Hoe zet je jezelf ongewild klem of wat blokkeert je? Hoe kun je effectiever en efficiënter zijn?

Wij organiseren regelmatig intervisieworkshops waarin wij  een platform creëren om jouw vraagstuk in kaart te brengen en je te inspireren er anders mee om te gaan. 

Copyright 2021 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign