Individuele coaching

  • Wil je meer focus en regie op je leven?
  • Wat zijn jouw talenten en hoe zet je die zo krachtig mogelijk in?
  • Hoe blijf je beter in je kracht en verbonden met jezelf en anderen?
  • Wil je krachtiger jouw doelen realiseren?
  • Wat is jouw stijl van leidinggeven?

Veranderingen, persoonlijk of zakelijk, reorganisaties, grotere werkdruk, al dan niet in combinatie met andere stressfactoren. Het maakt je soms minder efficiënt en gelukkig. Iedereen wil wat van je, maar wat wil je zelf en wanneer is het goed? Die balans vinden kan lastig zijn.

In een  kennismakingsgesprek zoomen we in op  je (coach)vraag, kijken of het klikt en bepalen samen het verdere traject. Meestal volgt een beperkt aantal coachgesprekken. Jij gaat op zoek naar je drijfveren, je echte wensen. Wij stimuleren je en houden je de spiegel voor. We verkennen samen je overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen die blijkbaar niet altijd effectief meer zijn.

We helpen je te voelen en te ervaren waar je kracht zit, maar ook je kwetsbaarheid en je ongebruikte talenten. Zo kom je in verbinding met de verschillende kanten van jezelf en kun je bewust kiezen hoe je verder wilt. Wij helpen je ook die keuzes vast te houden.

Wij maken gebruik van creatieve en bijzondere werkvormen:
Dat kan variëren van een  diepte-interview of voice dialogue: een gesprek met je ikken, waarin we je uitnodigen op een andere manier naar jezelf te kijken en verschillende kanten van jou aan het woord te laten. Heel bijzonder is het om in een ontmoeting met onze IJslandse paarden je thema’s op volstrekt andere wijze te beleven!

 

Copyright 2021 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign