Teamcoaching

  • Hoe krijg je een team, waarin de teamleden elkaar vertrouwen en écht de verbinding aangaan?
  • Hoe kan je je team weer laten swingen en effectiever laten presteren?
  • Hoe kan je in de samenwerking met anderen jezelf zo opstellen dat je gebruik maakt van elkaars kwaliteiten

Herkent u dit?
Een nieuw team, er moet  veel gebeuren, de (tijds)druk is groot. Je wilt  en moet snel op elkaar ingespeeld zijn en elkaar blindelings kunnen vertrouwen;
Net een reorganisatie achter de rug en mensen uit verschillende afdelingen zijn samengebracht in een nieuw team; hoe ga je om met de emoties en cultuurverschillen? Of 
Je team, loopt (nog) niet helemaal lekker, de samenwerking kan en moet beter en je voelt dat er onderhuidse spanningen zijn.

Om slagvaardig en resultaatgericht te kunnen werken is onderling respect en waardering voor elkaars talenten en kwaliteiten noodzakelijk. Teamleden moeten elkaar vertrouwen, aanspreken en helpen. Je echt committeren aan het gezamenlijke doel en te behalen resultaat en daar ook verantwoordelijkheid voor nemen. Dat gaat niet vanzelf!

We laten u ervaren wat er is, maar ook wat ontbreekt. We maken dat bespreekbaar in een veilige omgeving en kijken samen wat er nodig is om verder te komen!

Wij starten een teamsessie of een teamcoachtraject met een korte oriëntatie. Wat speelt er in het team en in de context. Wat iks jullie opgave? Wat drijft een ieder en hoe is de interactie tussen de teamleden? Wordt aan de randvoorwaarden voor effectieve samenwerking voldaan? Is er voldoende duidelijkheid over de structuur, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden? Hoe is de rol van de leiding in het team?

We brengen teamleden met elkaar in Verbinding. Teamleden leren elkaar beter kennen, maken verschillen van mening bespreekbaar, weten elkaars verschillen te respecteren en elkaars kwaliteiten te benutten. Conflicten en belemmeringen in de samenwerking worden besproken en opgelost.
Informatie en contact

 

 

 

 

 

 

Copyright 2021 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign