Management drives

Wat drijft je?
Jouw gedrag, en dat van anderen, wordt voor een belangrijk deel bepaald door wat je drijft. Veel miscommunicatie ontstaat doordat je elkaar niet goed begrijpt. Inzicht in je eigen en elkaars drijfveren kan enorm helpen die kwaliteiten en valkuilen beter begrijpen en elkaar op waarde te schatten.

Managementdrives is een mooi hulpmiddel om te ontdekken welke drijfveren je hebt hoe je die inzet. Het verklaart je gedrag en helpt je het effect daarvan te doorgronden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. De resultaten worden door ons in een persoonlijk gesprek toegelicht. Doe de test en leer wat jou drijfveren zijn!

Binnen teams kan het enorm verhelderend werken als teamleden elkaars drijfveren kennen. Daardoor ontstaat begrip en respect voor elkaar en elkaars kwaliteiten en eigenaardigheden. Als we de individuele testuitslagen samenvoegen ontstaat een teambeeld waarin kwaliteiten, valkuilen en aandachtspunten van het team zichtbaar worden. Wij gebruiken managementdrives als hulpmiddel om uw organisatie in beweging te krijgen.

De Management Drives test kan via ons online ingevuld worden.
Wij zijn gecertificeerd om de testen uit te geven, en individuele- en teamuitslagen toe te lichten.

Wij maken de vertaalslag tussen de testuitslagen en uw organisatie/teamdoelen.
Wij verzorgen in dit kader teamsessies en trainingen.

Voor ondernemingsraden hebben wij een toegesneden programma.

Management Drives

Copyright 2021 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign