Equilibre:
Paarden laten je zien wie je ben!

Equilibre: balans en vrijheid!

We zijn ons meestal maar beperkt bewust van onze stijl van samenwerken, communiceren en leidinggeven.  Paarden zijn heel sensitief. Ze reageren feilloos op je lichaamstaal, je emotie en op wat je uitstraalt en reagreren daar onmiddelijk op. Ze geven je volstrekt eerlijk en onbevangen feedback op wat zij ervaren. Door die directe en ongecensureerde reactie op je gedrag, ervaar je hoe je communiceert en, samenwerkt. Wij helpen je vervolgens de vertaalslag te maken naar je dagelijks functioneren en laten je ervaren hoe je echt in verbinding kunt komen.

Hoe werkt het? Na een korte inleiding en wat oefeningen, ga je één op één aan de slag met onze IJslandse paarden. In die directe ontmoeting ervaar je de eerlijke en krachtige feedback van onze IJslanders. Die oprechte confrontatie met een paard kan een geweldige eye-opener zijn. Meer informatie.
Ervaar de kracht van Verbinding!

Equilibre Intensive

Een intensief driedaags persoonlijk ontwikkelingsprogramma met paardenkracht! Meer informatie.

Equilibre voor teams 

Equilibre als verfrissend onderdeel van teamontwikkeling of projectstart-up. Het werken met paarden zorgt voor een unieke ervaring met direct resultaat. Je team krijgt in korte tijd inzichten die zowel verhelderend als confronterend kunnen zijn. Wij maken graag samen met u een programma op maat!

Equilibre als onderdeel van uw team- of bedrijfsuitje

Integreer Equilibre als leuk en leerzaam onderdeel in  uw  team- of bedrijfsuitje en maak gebruik van fiscale aftrekmogelijkheid op basis van de nieuwe werkkostenregeling. Wij maken graag samen met u een programma op maat!

Kennismakingsworkshops Equilibre

Data: op aanvraag
Meld je hier aan voor een van onze kennismakingsworkshops Equilibre.
Speciale kennismakingsprijs: 95 euro pp ex BTW.

Equilibre workshops vinden in principe plaats op onze unieke locatie tussen de bollenvelden, vlak achter de duinen in Noordwijk.
Daarnaast hebben we een schitterende locatie op de Veluwe. In overleg kunnen wij ook naar een geschikte locatie bij u in de buurt komen.

                       

 

 

 

 

 

Copyright 2021 omgaanmetgedoe.nl | Website door: IZI Services webdesign