Wie ben ik?

Gedreven professional met ruime ervaring als systemisch (organisatie)coach, veranderkundige en Mfn geregistreerd mediator. Anderen noemen mij enthousiast, creatief, intuïtief, toegankelijk en betrokken.

Ik houd van tempo en humor. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen drijft en bindt. Waar gaat het in de kern om en wat is echt belangrijk? Ik help graag uitzoeken wat er nodig is om beweging mogelijk te maken en een volgende stap naar het gewenste resultaat te zetten.

Ik heb ruime ervaring in het ontwerpen en begeleiden van teams en veranderprocessen binnen organisaties. Ik doe dat vanuit verbinding met de klant, het grotere systeem en de patronen en dynamieken die daar spelen. Wat is hier de opgave? Wat maakt dat de dingen gaan zoals ze gaan en wat behoeft aandacht. Wat is er nodig om de opgave in de bovenstroom te verbinden met wat er speelt in de onderstroom?

Steeds gaan we op zoek naar de essentie, naar waar het werkelijk over gaat. Ik stimuleer om de verbinding met zichzelf én met elkaar echt aan te gaan, om vervolgens te focussen op het gemeenschappelijk belang of doel.

Naast mijn opleiding tot coach (SvC) en mediator (CVC), heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op gebied van systemisch werk, systeemdenken, organisatieontwikkeling en verandermanagement. Ik ben Mfn geregistreerd mediator en gecertificeerd in het werken met Management Drives.

Vanuit mijn passie voor coaching en voor IJslandse paarden heb ik “Equilibre” als krachtig coach-instrument ontwikkeld.